Posted by: Lumy | October 31, 2010

CIUPERCI UMPLUTE


Un aperitiv usor de facut si de digerat

ingrediente :

-ciuperci mai marisoare

-2 cepe

-1 morcov

-1 ardei gras

-cascaval

-sare,piper

-verdeata

cepele si coditele de la ciperci se toaca marunt si se calesc in ulei cateva minute apoi se adauga si morcovul ras si ardeiul tocat marunt, se lasa pe foc pana se inmoaie toate ingredientele ,se adauga si verdeata , se condimenteaza dupa gust.

palariile ciupercilor se aseaza in tava si se sareaza

palariile ciupercilor se umplu cu compozitia de ceapa si se introduc la cuptor 25 min , apoi se scot si se adauga cascaval ras, se mai lasa la cuptor 2 min .


Responses

  1. Au fost minunateeeeee! Delicioaseee!

  2. acum de sarbatori merita sa ai pe masa un mare platou.sunt delicioase stiu reteta


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: