Posted by: Lumy | July 21, 2010

SARAMURA DE PUI


O saramura fie ea de peste sau de pui  este intotdeauna bine venita ; cea mai buna saramura e cea facuta la jar ,dar acum improvizam la aragaz pentru a ne satisface poftele.

ingrediente :

-rosii

-ardei gras

-pulpe de pui

-usturoi

-sare si piper

legumele se pun pe gratar la copt

dupa ce s-au copt si racit se maruntesc rosiile si se curata ardeiul de coaja taindu-se in fasii sau bucatele mai mari.

usturoiul se curata si se piseaza

se adauga usturoiul pisat peste legumele coapte, se condimenteaza cu sare si piper

pulpele de pui se pun si ele pe gratar

si nu-i asa, la asemenea bunatate de mancare nu poate lipsi o mamaliguta


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: