Posted by: Lumy | July 21, 2010

PRAJITURA CU PIERSICI SI CAISE


reteta de blat este aceeasi ca si la prajitura cu visine:

ingrediente :

-6 oua

-12 lg zahar

-6 lg cu varf de faina

-1 plic praf de copt

-5 -6 lg ulei

-zahar vanilat , coaja de lamaie

piersicile se taie bucati potrivite iar caisele felii ( la copt caisele se topesc daca sunt taiate bucati mici ).

albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul

galbenusurile se freaca cu uleiul

galbenusurile se toarna peste albusurile spuma , se adauga si aromele si faina amestecata cu praful de copt.

compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt,iar deasupra se pun fructele taiate si date prin faina ( cam o lingura de faina).

se introduce tava la cuptor la 200 gr cam 40-45 min ;imediat ce scoateti tava din cuptor pudrati prajitura cu zahar pudra.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: