Posted by: Lumy | June 11, 2010

ICRE DE CRAP


Asa cum am mai spus  , pestele este unul din nelipsitele alimente din frigiderul nostru; din ultimul crap pe care l-am cumparat am scos o cutie ( de inghetata ) de icre; nu am mai stat pe ganduri si dupa vreo 10 zile dupa ce si-a tras el suficienta sare , m-am apucat sa-l prepar .

unul din secretele icrelui este debarasarea de membrana lui si nu o sa va vina sa credeti cat de usor se face : se da pe razatoarea mica, nu radeti, asa este , si acest mic truc l-am aflat de la o ucrainianca  “ratacita ”  prin Delta Dunarii.

icrele fiind de calitate nu am mai avut nevoie de gris,  am alternat cate un pic de ulei apoi un pic de zeama de lamaie, aproape de final am picurat un strop de apa minerala pentru ca era prea batos.

A iesit o nebunie de icre care nu a rezistat pana a doua zi.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: